Wat is Baby en Ik?

Baby en Ik is een onderdeel van Brink Kindertherapie. Wij willen ons inzetten voor een optimale ontwikkeling van baby’s. We doen dat door jonge ouders te ondersteunen in het vinden van zelfvertrouwen en balans in het contact met hun baby.
Brink Kindertherapie is een praktijk voor kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie en werkt vooral aan de motorische ontwikkeling van het kind of de baby. Tamara richt zich binnen Brink Kindertherapie vooral op zuigelingen en heeft ook veel ervaring met het begeleiden van jonge ouders. Zij is draagconsulente en is opgeleid om babymassage te kunnen geven. In Baby en Ik komen deze aspecten samen. De nadruk ligt vooral op de binding tussen ouder en kind.

Wie is Baby en Ik?


Ik ben Tamara Maas en woon in Eersel met mijn man en vier zonen. Sinds 1993 werk ik als fysiotherapeut en heb me bijna vijftien jaar geleden gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut. Het werken met baby’s maakt een groot deel van mijn werk uit en is ook wat ik erg leuk vind om te doen. Ik merk regelmatig dat jonge ouders onzeker zijn of ze wel het goede doen en nog zoekend zijn naar het begrijpen van de signalen van hun baby. Voor de ontwikkeling is een goede start heel belangrijk en ik vind het bijzonder om daar een bijdrage aan te kunnen geven.